Näin muutamat hyvin erilaiset asiakkaamme valitusti eri toimialoilta meistä kertovat

"Teimme Paulan kanssa liiketoiminta- ja rahoitussuunnitelmat, joissa määritimme myös budjetin. Paula on tarmokas ja tietää, mitä tekee. Hän oivaltaa nopeasti tarpeen ja osaa tehdä erilaisia kehitysehdotuksia eteenpäin pääsemiseksi. Paulan konsultointi loi minuun rohkeutta ja varmuutta siitä, että olen oikealla asialla."

Oona Ritari, Mioona, designer & yrittäjä. Mioona suunnittelee ja valmistaa yllättäviä design- kenkiä ja -laukkuja.

"Tämän hetken IT-alan startup-maailma on todella kilpailtu. Paula Makkosen avulla yrityksemme saavutti paremman aseman kilpailla ja saimme oikean suunnan yrityksemme kehittämiselle."

Janne Uoti, Luotone Oy, perustaja ja toimitusjohtaja - Luotone Oy tuottaa innovaatioita ja niiden ketteriä protoja ja kokeiluja.

"Yhteistyö Ejerco Oy:n kanssa sujui erittäin hyvin. Tavoitteet saavutettiin täysin ja sovitussa aikataulussa, joten vaikea keksiä mitä olisi toivonut lisää. Erityisesti miellytti se, että asiat käytiin läpi tehokkaasti ja sen jälkeen Ejerco pystyi hoitamaan asiat täysin itsenäisesti, jolloin resursseja todella vapautui oman yrityksen käyttöön."

Valle Kulmala, Air0 Oy, CEO - Air0 tuottaa korkealaatuisia suomalaisia ilmanpuhdistimia.

"Pidän Paulan tavasta tehdä töitä ja lähestyä asioista. Pitkä kokemus ja hyvä näkemys eri liiketoimintoihin auttaa yritystä kehittymään. Suosittelen lämpimästi Ejercoa kun yhtiö tarvitsee kasvun ja rahoituksen suunnittelua."

Andreas Ögård, Merittabra Oy yrittäjä ja Fashion Finland hpj. Merittabra Oy on johtava suomalainen naisten alusvaateverkkokauppa, ja Fashion Finland on suomalaisen muotialan yhteisö ja tietokanava, joka pyrkii kasvattamaan muotikaupan näkyvyyttä ja arvostusta, tukemaan muotikauppojen ja -kauppiaiden liiketoimintaa sekä edistämään alan yhteistyötä ja muodin kulttuuria Suomessa.

"Paula on auttanut meitä muutaman eri hakemuksen kanssa. Hän on todella tehokas ja asiantunteva kumppani, joka tekee mitä lupaa. Teemme yhteistyötä jatkossakin!"

Jere Lauha, Metatavu Oy, toimitusjohtaja - Metatavu Oy tuottaa open source-pohjaisia ohjelmisto-projekteja sekä älykkäitä digitaalisia ratkaisuja ja palveluita. Metatavu on kehittänyt Clean Air Routing-applikaation osana suurta kv-konsortiota.

"Yrittäjyys tuntui aivan hallitsemattomalta ilman Paulan apua – kun aloitimme yhteistyön verenpainekin laski."

Etvi Juntunen, Inme Oy, perustaja ja teknologiajohtaja - Inme Oy on johtava  health care alan- testianalytiikkapalveluiden kehittäjä ja tuottaja.

"Yhteistyö Paula Makkosen kanssa on ollut avointa ja kommunikointi helppoa.Yrityksemme suunnitellessa mittavaa investointihanketta tuleville vuosille, Paula oli mukana ammattimaisella otteella. Hänellä oli antaa meille erilaisia näkökulmia asioihin. Paulalla on erittäin hyvä käsitys yritysten tarpeista ja hän osaa ajatella yrittäjämäisesti. Nopeaa, luotettavaa toimintaa. Suosittelemme!"

Heli Hyyryläinen, Casemet Oy, omistaja - Casemet Oy on teräskoteloratkaisuja sekä sähkömekaanisia ja ohutlevyrakenteita tarjoava sopimusvalmistaja.

"VH-Agentuuri Oy:n ja Joints L.R Oy:n puolesta voimme lausua, että olet hoitanut asiat ammattitaidolla ja halulla auttaa. Paneudut asioihin syvällisesti. Puhut samaa kieltä yrittäjien kanssa, ymmärrät heidän tarpeet ja haasteet  Meiltä olisi jäänyt projekteja tekemättä ilman apujasi.  Voimme suositella lämpimästi palvelujasi."

Leo Reinikainen, Joints Oy ja Veera Reinikainen, VH-Agentuuri - Joints - Soudal Oy on myrkyttömien liimaus- ja saumaustuotteiden sekä teollisuusliimojen kehittäjä ja maahantuoja. VH-Agentuuri edustaa monia suomalaisia yrityksiä Venäjällä, sekä kehittää palonkatkosuojauksen dokumentointiin liittyvää alustaa.

"Paula Makkosen avulla olen onnistunut hahmottamaan liiketoimintasuunnitelmani selkeämmin.Lisäksi Paulan kanssa laadittu yrityksen toimintasuunnitelma hankkeistuksineen on mahdollistanut yritykseni toiminnan kehittämisen seuraavaan vaiheeseen. Ilman Paulan konsultointia en olisi päässyt näin nopeasti yhtä pitkälle. Paulan kanssa työskennellessä korostuu hänen sitoutuminen asiakkaaseen, helposti lähestyttävyys sekä tehokas toiminta asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Suosittelen lämpimästi Paulan palveluita liiketoiminnan edistämiseksi."

Tomi Saikkonen, Cloudberry Visions Oy, toimitusjohtaja - Cloudberry Visions on aloittava matkailualan alustaratkaisuja tarjoava yritys.

"Otin yhteyttä Paula Makkoseen yritykseni kehittämiseen liittyvien haasteiden vuoksi. Hetkessä olimme samalla aaltopituudella.  Minuun teki lähtemättömän vaikutuksen Paulan tehokkuus, ripeä ja napakka ote asioiden hoitamiseen sekä erinomainen tieto-taito. Tykkään suunnattomasti siitä, että tehdään mitä on sovittu ja reippaasti. Asiat etenee ja on mukava tekemisen meininki, josta tulee hyvä mieli. Suosittelen lämpimästi Ejerco Oy/Paula Makkosen palveluita.”

Mari Jalava, Jalavilla, yrittäjä - Jalavilla suunnittelee ja valmistaa uniikkeja huovutettuja koruja ja tuottaa koulutuspalveluja

"Paulalla on hyvä näkemys ja kokemus eri rahoitusinstrumenttien käytöstä. Hän pystyy helposti hahmottamaan oleellisimmat asiat yrityksen kehittämiseksi sekä myös kyky ajatella poikkitieteellisesti ja ”out of the box” ja siten auttaa yritystä laajentamaan näkemystä toiminnastaan ja uusista mahdollisuuksista. Paula on myös hyvä sparrauskaveri, jonka kanssa on miellyttävä ”koeponnistaa” uusia ideoita. Hänellä on myös laaja kontaktiverkosto, josta voi löytyä ratkaisijoita/ratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan kehitystarpeisiin."

Jari Moilanen, Checkmark Oy, toimitusjohtaja - Checkmark on Pohjoismaiden suurin kassapöytä-, palvelupiste- ja porttijärjestelmätoimittaja

Muita tyytyväisiä asiakkaitamme ovat mm.:

©2018 BY EJERCO OY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM